Mobil

0702640977

E-post

sara@optinet.se

Sedan november 2020, i och med min certifiering som naturkosmetisk hudvård och spaterapeut kombinerat med mina tidigare utbildningar, kan jag nu erbjuda Härjedalens största utbud av massage- och spabehandlingar.

Inför kommande säsong är en glad nyhet att jag kommer erbjuda mina behandlingar i en lokal på Funäsdalen Berg och Hotell. Ett samarbete jag med spänning ser fram emot.

Efter en dag på fjället, i liften eller i skidspåret kommer du nu kunna njuta av både massage, ansiktsbehandling och spabehandlingar. Vill du hellre ha olika skönhetsbehandlingar kan du även boka behandlingar av fransar, bryn, naglar och vaxning. I mitt utbud finns även spraytan.

Rekommenderade artiklar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig!